Oferta Infinity pentru reprezentantii noi – valabila in luna Iunie 2016

Daca faceti parte din alt sistem de vanzari directe, fie ca sunteti leader sau ati cumparat produse de la alta companie, Infinity va face o oferta de nerefuzat.

Aceasta oferta se adreseaza doar celor care se inscriu pentru prima data in sistemul de vanzari directe Infinity. In primul rand veti primi un bonus de 20 lei dupa ce veti realiza prima comanda. Acest bonus se primeste ca o reducere comerciala ce se poate utiliza pentru a scadea valoarea urmatoarei facturi.

Tot ca si reducere comerciala se mai primeste un alt bonus de 200 lei, dupa ce parcurgeti primele 6 luni ale Programului Motivational din Catalog Infinity, respectiv inca 200 lei daca treceti si de luna a 9-a a acestui program.

Deci in momentul in care parcurgeti primele 9 luni din programul motivational primiti un bonus total de 400 lei pe care il veti putea folosi ca sa va cumparati orice produse doriti din catalog.

In plus de asta pe langa bonusurile de mai sus mai puteti primi cadou si 2 produse de lux, pentru care in primul rand trebuie sa indepliniti aceeasi conditie specificata in primul paragraf (sa fiti la prima inscriere in Infinity si sa fi efectuat macar o comanda la alta firma de vanzari directe ):

lenjerie de pat bambus Pucioasa– Lenjerie de pat realizata din fibra de bambus daca la prima comanda din catalogul Infinity aveti un total de minim 400 lei (valoare de catalog). Insa asta la pret de factura inseamna nu mai mult de 240 lei pentru ca la valoarea aceasta de catalog va aplica un discount de reprezentant de 25%, si inca un 15% pentru plata ramburs, adica un total de 40% discount. Pentru a primi modelele disponibile pe stoc trebuie sa trimiteti un email la firma inainte sa realizati prima comanda. Imediat dupa ce finalizati comanda, trimiteti prin email modelul dorit, iar acesta va fi trimis odata cu comanda realizata.

Lenjeria de pat este produsa de Ralex Pucioasa si contine 4 piese (cearceaf mare pentru pat, cearceaf mare pentru pilota, si 4 huse pentru perne)ceas Infinity

– Ceas Time to Time – se acorda dupa ce indepliniti primele 3 luni din programul motivtional, iar cumulat catotalul celor 3 luni sa aveti un minim de 1200 lei comenzi realizate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.