Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Crema cu ulei din samburi de struguri

Crema cu ulei din samburi de struguriApreciat in bucatarie pentru virtutile sale nutritionale si pentru bogatia sa in grasimi bune, uleiul din samburi de struguri are o multime de atuuri si in domeniul cosmeticii, in special atunci cand vine vorba despre ingrijirea pielii, fiind un atu de pret din gama de creme terapeutice Infinity.

Uleiul din samburi de struguri este cel mai de pret aliat atunci cand vine vorba despre remediile anti-age. Un aliat care se regaseste si in crema cu ulei din samburi de struguri Elina Med din catalogul Infinity.

Samburii de struguri din care se extrage acest ulei pretios sunt foarte bogati in polifenoli si acizi grasi esentiali, printre care si omega 6. Polifenolii sunt molecule foarte bogate in vitamina E si sunt cei mai puternici antioxidanti naturali.

Acesti polifenoli lupta contra radicalilor liberi care sunt responsabili cu imbatranirea cutanata si stimuleaza in acelasi timp productia de colagen si de elastina. In plus, sunt cei care pot activa micro-circulatia cutanata. Cauta deci intr-un catalog Infinity crema cu ulei din samburi de struguri cu o actiune anti-age foarte puternica pentru cea mai ferma si mai supla piele.

De asemenea, acizii grasi esentiali din samburii de struguri sunt cei care pot stimula si intari regenerarea celulara si care pot favoirza hidratarea epidermei limitand pierderea de apa. Ai inteles deci de ce poate hrani in profunzime pielea uscata, terna si distrusa, poate hidrata pielea grasa si regenera pielea matura.

Uleiul din samburi din struguri este cel mai bun ingredient din gama de creme terapeutice Infinity. Crema Elina Med este o crema cu o textura deloc grasa care patrunde foarte repede in epiderma si care este adaptata tuturor tipurilor de ten.

De ce ar trebui sa mizezi si tu pe crema pe baza de ulei de struguri si sa o cauti intr-un catalog Infinity?
– pentru ca are o actiune emolienta si hraneste pielea in profunzime.
– pentru ca este anti-oxidanta si te tine departe de imbatranirea cutanata.
– pentru ca poate regla sebumul.
– pentru ca poate patrunde foarte usor in piele.

Te-am convins?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + sixteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.