Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Crema pe baza de echinaceea pentru ten

crema echinaceeaAi vrea sa folosesti pentru pielea ta creme pe baza de extracte naturale, pe baza de plante in loc sa apelezi la produsele cosmetice care sunt pline de ingrediente nocive? Nu mai cauta. Le vei gasi intr-un catalog Infinity. Mai ales cele pe baza de echinaceea.

Un remediu ideal pentru cicatrizare, pentru vindecarea ranilor, pentru tenul sensibil dar si alergic si pentru a stimula foarte bine imunitatea pielii. Echinaceea are o multime de beneficii pentru pielea ta. Nu e de mirare deci ca se regaseste si in cremele terapeutice din gama Infinity.

Cremele pe baza de Echinaceea pot combate acneea. Sunt cele care au efecte magice asupra pielii. Crema Echinoplus este deci cea care poate calma pielea si poate diminua inflamarea tesuturilor. Te ajuta si sa lupti contra bacteriilor care pot cauza acneea si poate trata chiar si ranile care se vindeca foarte greu.

In plus, Echinaceea este cea mai buna idee pentru a combate ridurile. Este bogata in tanini, o substanta care actioneaza ca si un astringent avand un efect de a ingusta celulele pielii. O floare incredibil de frumoasa pentru ca pielea ta sa isi regaseasca tineretea si fermitatea.

Deci daca vrei sa fii mai frumoasa ca o floare, crema Echinoplus din catalogul Infinity este cea care se poate transforma in aliatul tau de pret. Este cea care vine cu proprietatile sale vegetale minunate si care dezvaluie secretele sale atunci cand vine vorba despre infrumusetare.

Crema Echinoplus este de mare ajutor ajunci cand vrei sa imbunatatesti aspectul pielii, sa o hidratezi, sa o calmezi sau sa o regenerezi. Echinaceea este secretul din cele mai bune creme terapeutice datorita actiunii sale anti-bacteriene, antivirale, anti-inflamatorii si cicatrizante.

Profita deci fara a mai sta prea mult pe ganduri de toate beneficiile naturii. In cataloagele Infinity natura este in serviciul frumusetii tale pentru ca meriti asta.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.