Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mierea, un ingredient cheie din gama de produse Infinity

sampon miere catalog InfinityAstringenta, cicatrizanta, hidratanta, mierea este cea care poate favoriza reinnoirea ceulara a pielii, dar si a unghiilor si a parului. Un antiseptic natural, este unul din cei mai buni aliati pentru infrumusetarea pielii. Un nectar pentru pielea ta pe care trebuie sa il cauti in produsele de ingrijire din catalogul Infinity.

Mierea este cea care te ajuta sa iti hidratezi epiderma. Bogata in potasiu si vitamina B, mierea este cel mai bun ingredient pentru a hidrata pielea uscata sau sensibila. Constituita dintr-un procent de aproximativ 80% de zaharuri, fructoza si glucoza, mierea este cea care poate facilita fixarea moleculelor de apa pe piele, ajutand-o sa fie mai catifelata.

Deci daca vrei sa ai o piele de vis, trebuie sa cauti intr-un catalog Infinity produsele de ingrijire pe baza de miere, imbogatite cu alte ingrediente naturale. Este un ingredient dulce, gurmand care iti va rasfata pielea si te va ajuta sa te relaxezi. Este cea mai buna pentru a hidrata in profunzime pielea si pentru a-i conferi mai multa stralucire.

In plus, mierea este cel mai bun ingredient anti-iritant pentru pielea mai sensibila. Este cea care va catifela si va regenera pielea. Datorita bogatiei sale in vitamine, minerale si aminoacizi mierea da nastere celor mai bune produse de ingrijire din gama de cosmetice Infinity care iti vor sublima frumusetea in fiecare zi.

Cel mai dulce ingredient pentru pielea ta este un super aliat natural al frumusetii tale. Nu e de mirare ca se foloseste inca din Antichitate pe post de elixir pretios pentru infrumusetare. Pentru placerea simturilor, pentru o stare de bine atat la interior cat si la exterior, este un adevarat must have din ritualul de ingrijire al pielii. Corpul tau va fi mai catifelat si mai matasos ca satinul. Mierea este deci secretul pentru cea mai frumoasa piele cu putinta.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.