Protecția datelor cu caracter personal:

Catalog-infinity.ro denumit în continuare SITE WEB, colectează următoarele date cu caracter personal prin formularul de înregistrare client fidel:

SITE-ul WEB colectează următoarele date personale:

– Numele și prenume
– CNP
– Serie și număr buletin
– Număr de telefon
– Adresă de email
– Adresă de corespondență

Aceste date sunt necesare pentru înregistrarea în magazinul virtual infinity-trade.ro, procesarea comenzilor si emiterii facturii fiscale.

Odată cu efectuarea unei comenzi, pentru a vă putea livra coletul, datele dumneavoastră vor fi transmise către firma de curierat parteneră (Urgent Cargus, DPD) sau Companiei Poșta Română.

De asemenea în funcție de opțiunea exprimată de dumneavoastră pe formularul de înregistrare, datele pot fi utilizate în următoarele scopuri:
– transmiterea informațiilor către coordonatorului zonal pentru promovarea afacerii Infinity (detalii produse, programe motivationale, oferte zilnice, aniversare, concursuri), precum si pentru consolidarea unei echipe in cadrul sistemului nostru;
– transmiterea de newslettere / SMS-uri;
– transmiterea datelor furnizate, către compania Poșta Română pentru livrarea Catalogului Infinity, a materialelor publicitare etc.

Durata prelucrării datelor:

Datele furnizate de dvs. sunt colectate și stocate în sistemul Infinity o perioadă de 6 luni (în cazul în care nu plasați nici o comandă) sau pe perioada derulării relațiilor comerciale, la care se adauga un termen de 5 ani.
Transferul datelor cu caracter personal:

Aceste date cu caracter personal pot fi transferate către alt stat din Uniunea Europeană în cazul efectuării de backup-uri pe alte servere din afara tării sau dacă SITE-ul WEB va fi găzduit de o altă companie din afara țării.

Drepturi și obligații ale utlizatorilor:

Puteți oricând solicita informații referitoare la datele dumneavoastră, modul de prelucrare, să limitați prelucrarea, să vă opuneți prelucrării sau transferului, și de asemenea puteți solicita modificarea sau ștergerea acestora (exceptând situațiile prevăzute de lege).

Dezvăluirea datelor personale:

Datele dumneavoastră pot fi dezvăluite către anumite instituții ale statului dacă pe adresa SITE-ului WEB se primește o înștiințare oficială.