Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sare de baie relaxare

sare de baie relaxare InfinityBaia are o multime de virtuti, cel mai adesea nu foarte cunoscute sau ignorate. Este de exemplu cea mai buna modalitate de a te relaxa dupa o zi mai lunga. Este sursa ideala pentru o stare de bine- te poate destinde, calma, destresa, tonifia, stimula simturile….

Ce ar fi sa incerci sa iti transformi baia intr-un adevarat SPA? Sa faci din ritualul baii o adevarata arta si sa profiti numaidecat de beneficiile sarurilor de baie pentru relaxare?

Lasa-te deci tentata de o baie relaxanta si parfumata cu saruri minerale si ulei de masline pentru a fi cea mai destinsa si cea mai senina. Cauta sarurile pentru baie intr-un catalog Infinity pentru cele mai intense senzatii.

Parfumul si miresmele pe care le degajeaza sarea de baie pentru relaxare din gama Infinity te invita la evaziune si la vis. Pentru ca nimic nu se compara cu placerea unei bai fierbinti careia trebuie sa te abandonezi.

Sarea de baie relaxare Verona are o compzitie extrem de armonioasa, este naturala in intregime, va hrani si va hidrata pielea. In plus, va conferi cea mai placuta senzatie de catifelare.

Datorita sarurilor de baie din catalog Infinity, baia devine atat o placere vinovata cat si cea mai buna modalitate de a-ti ingriji pielea. O mini cura de relaxare la tine acasa! Combinatia perfecta de ulei de masline, de alantoina si de saruri minerale este cea care te va ajuta sa ai un moment perfect de relaxare atunci cand faci baie.

Pentru ca baia este momentul in care trebuie sa iti regasesti armonia, vitalitatea si seninatatea si noi stim bine asta. Pentru un moment de relaxare totala sarea de baie din gama de cosmetice pentru ingrijire personala Infinity este cea de care ai nevoie. Sarurile minerale ofera corpului tau o senzatie intensa de relaxare, pielea devenind foarte fina in acelasi timp.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.