Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Untul de shea, ingrijirea completa pentru parul tau

unt de sheaUntul de shea este un produs cosmetic 100% natural ideal pentru ingrijirea pielii, datorita actiunii sale anti-rid, pentru tratarea tenului uscat, pentru masarea corpului si pentru ingrijirea parului. Un ingredient care face parte si din masca reparatoare MM Beauty Color Sense pe care trebuie sa o cauti intr-un catalog Infinity.

Deci daca parul tau pare lipsit de vitalitate, este tern, cu varfuri despicate, foarte uscat sau deteriorat, untul de shea poate deveni cel mai bun aliat al sau. Se potriveste de minune si cu parul ondulat care are nevoie de ingrijire specifica. Nu vei mai gasi cu siguranta un alt ingredient la fel de hranitor, de hidratant si de reparator.

De ce masca reparatoare cu unt de shea din gama pentru ingrijirea parului Infinity este cea mai buna pentru parul tau? Pentru ca are o bogatie incredibila atunci cand vine vorba despre acizi grasi si vitamine care ii confera cele mai exceptionale virtuti. Este un aliat esential pentru frumusetea ta la care trebuie sa apelezi neaparat. Il vei gasi foarte usor intr-un catalog Infinity.

La fel ca si uleiul de argan, untul de shea este extrem de hranitor, cu o mare putere regeneratoare si revitalizanta. Masca reparatoare pe baza de unt de shea este cea care va hrani in profunzime parul, care ii va reda stralucirea si tonusul.

In plus, untul de shea este cel care protejeaza parul de efectele nefaste ale soarelui, avand un efect protector si regenerator. Va resturctura fibra capilara, va veni cu un plus de volum si de stralucire, ajutandu-te sa te bucuri de cel mai matasos par cu putinta.

Alege si tu cele mai bune ingrediente naturale pentru ingrijirea parului, ingrediente care se regasesc si in gama de cosmetice Infinity. Mai ales acest ingredient ttaditional, un must have pentru domeniul frumusetii, forte usor de folosit, multi-functional chiar, un atu de pret cand vrei sa fii cea mai frumoasa.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 15 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.